Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Μελών Ν.Σ.Κ.

24/10/1980 - Συνιστάται Σωματείον υπό την επωνυμίαν "ΕΝΩΣΙΣ ΜΕΛΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" έχον έδραν τας Αθήνας.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
19 Ιουν 2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Μελών Ν.Σ.Κ

Σχετικά με την από 11-6-2020 ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών στην πρόταση του Αντιπροέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ν. Μουδάτσου για την προσωρινή συμμετοχή δικαστικών λειτουργών στα Πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαϊ 2020

Προκήρυξη εκλογών νέου Δ.Σ. της Ένωσης μελών Ν.Σ.Κ. για τις 26-6-2020

Μετά από δύο αναβολές των αρχαιρεσιών της Ένωσης μελών Ν.Σ.Κ., λόγω των γνωστών σε όλους εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού, θεωρούμε ότι ήλθε ο κατάλληλος χρόνος για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών της Ένωσής μας στις 26-6-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρες από 1μμ μέχρι 6μμ. Και τούτο, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις γνώμες των ειδικών επιστημόνων, υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστεί δεύτερο κύμα της πανδημίας τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαρ 2018

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα

15 Ιουν 2015

Ενημέρωση για περικοπή αποδοχών

Σύμφωνα με το άρθρο 143 του ν. 4270/2014(ΦΕΚ Α 143), η παραγραφή των χρηματικών απαιτήσεων κατά του Δημοσίου διακόπτεται,μεταξύ άλλων, με την υποβολή αίτησης προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για την αναγνώριση της απαίτησης, οπότε η παραγραφή αρχίζει εκ νέου από...

Διαβάστε περισσότερα

 
Επικοινωνία

Email : ekpnsk@nsk.gr

e.panopoulou@nsk.gr

a.mitrou@nsk.gr

ou.mendrinou@nsk.gr

f.andreou@nsk.gr

v.korkizoglou@nsk.gr

n.tsiros@nsk.gr

z.agorastou@nsk.gr.

 
Η Ένωση Μελών Ν.Σ.Κ.